, Wild Pharmacy

Wild Pharmacy

Wild Pharmacy on villikasveihin ja luonnollisiin raaka-aineisiin erikoistunut ihonhoitosarja.

Villikasvien ominaisuudet peilaavat meitä ihmisinä. Ihminen on elänyt vuosituhansia sopusoinnussa luonnon ja sen rytmien kanssa. Aikoinaan luonnonvoimien ja –ilmiöiden seuraaminen on ollut suoranainen elinehto. Esi-isämme seurasivat hyvinkin tarkasti eri taivaankappaleiden vaikutuksia ja päätyivät huomaamaan kuun kierron vaikutukset mitä moninaisimpiin ilmiöihin.

Kuun vaikutus luontoon riippuu siitä, onko kuu samaan aikaan vähenemässä vai kasvamassa ja kuinka korkealla se on eli missä taivaanmerkissä. Niinkuin me ja ihomme, olemme kokonaisuus.

Luonnon rytmi ohjaa meitä, jos annamme sille tilaa elämässämme. Opimme itsestämme ja opimme luottamaan siihen mitä olemme. Ainutlaatuinen kokonaisuus, joka kukoistaa.

Olemme luonnollinen osa Luontoa.

Meille tärkeitä arvoja

Näe itsesi kokonaisuutena

KYLLÄ! Me sanomme kyllä todelliselle luonnonkosmetiikalle ja itsetunnon vahvistamiselle. Haluamme tehdä hyvää.

EI! Me sanomme ei kiusaamiselle.

Oletko samaa mieltä?

Olen mukana! Projektimme on tekemässä kiusaamisen vastaista kampanjaa.

Hyvä itsetunto auttaa suhtautumaan itseen ja muihin lempeämmin. Miltä tuntuisi, jos puhuisit itsellesi kuten rakkaimmalle ystävällesi, josta välität? Tai mitä sanoisit, jos kuulisit jonkun puhuvan ystävällesi kuten puhut itsellesi. Kun alat neuvoa itseäsi samalla tapaa kuin parasta ystävääsi, kasvaa myös herkkyys oman kehon kuuntelulle: alat todella kuulla kehosi tarpeita ja viestejä. Silloin lähdet liikkeelle myös aina rakkaudesta käsin – et pelosta.

Puhdista, hoida, kosteuta

, Wild Pharmacy

Aamu: Pyyhi kasvosi  Cool& Calm Kasvovedellä. Levitä kasvoillesi Carpe Cream- moisturizer-kosteusvoide.

Illalla:Puhdista kasvosi Clear & Glowing -puhdistusgeelillä. Viimeistele Cool & Calm kasvovedellä. Lisää kasvoillesi ihonhoidon meditaatio, seerumi joka rauhoittaa ja voimistaa.

Niin yksinkertaista!

Näiden päivittäisten toimenpiteiden lisäksi:

1-2 kertaa viikossa Rockstar kuorinta. Viikottaisen hoidon kruunaa Good things happen-kasvonaamio.

Tuotteet ovat suunniteltu erilaisia iho-ongelmia silmällä pitäen, kuten kuivuutta, ihoärsytystä, epäpuhtauksia ja rasvaisuutta tasapainottamaan. Hoito-ohjelma tuo samealle ja kosteusköyhälle iholle heleyttä ja elinvoimaisuutta.

, Wild Pharmacy

 

tutustu tuotteisiimme