Näytetään kaikki 6 tulosta

Wild Pharmacy on kotimainen, kansainvälisesti palkittu villikasveihin ja luonnollisiin raaka-aineisiin erikoistunut ihonhoitosarja.

Tuotteet on suunniteltu erilaisia iho-ongelmia kuten kuivuutta, ihoärsytystä, epäpuhtauksia ja rasvaisuutta silmällä pitäen. Wild Pharmacy ihonhoitotuotteet on valmistettu korkealaatuisista luonnonvaraisista kasveista ja orgaanisista ainesosista. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille tuoden päivittäiseen ihonhoitoon parhaat luonnonvaraiset parantavat elementit. Wild Pharmacyn tuotteille on myönnetty MADE SAFE™ sertifikaatti.

Wild Pharmacy ihonhoitosarjaan kuuluu:

Clear & Glowing Gentle Face Cleanser – Ihoa kirkastava ja rauhoittava puhdistusgeeli, jolla on myös tulehduksia sekä epäpuhtauksia vähentävä vaikutus.

Cool & Calm – Ihoa kosteuttava ja tasapainottava kasvovesi, joka kirkastaa, puhdistaa, tasapainottaa ja kosteuttaa ihoa ihanteellisesti.

Carpe Cream Antioxidant Hydration Moisturizer – Kevyt, ihoa tasapainottava hoitovoide kaikille ihotyypeille ja erityisesti normaalille ja sekaiholle.

Rockstar Mild Facial Peeling Gel – Aktiivihiiltä sisältävä puhdistustuote, joka ravitsee ihoa ja palauttaa iholle sen luonnollisen hehkun, poistamalla ihosta tukkeutumia ja vähentäen liiallista talineritystä. Pienet pähkinänkuoresta murskatut rakeet kuorivat hellävaraisesti poistaen kuollutta ihosolukkoa.

Good Things Happen Superfood Vital Mask – Hellävarainen savipohjainen ihoa kosteuttava, puhdistava sekä rauhoittava kasvonaamio.

Healing Meditation Calming Serum – Rauhoittava ja kosteuttava seerumi kaikille ihotyypeille.