, Meistä

IHONHOIDON UUSI AALTO

Olemme suomalainen perheyritys. Toimintamme voimavarana on intohimo ja varaukseton omistautuminen tehdä sydämmellä työtä, kosmetiikan parissa, maailman tiukemman sertifikaatin ohjeistamana. Haluamme toimia inspiraation lähteenä, omiin unelmiin on uskottava ja unelmat toteutuvat, kun uskot niihin. 

Tarinamme alkaa vuodesta 2010, juuret perheessämme on syvällä suomalaisessa luonnossa ja kansanperinteessä. “Olin valmistanut kasvipohjaisia hoito-öljyjä ja rohtoja jo vuosia ja saanut niistä paljon hyvää palautetta. Koska asiakkaat saivat hoidoista apua, rohkaistuin tuotekehittelyyn lapsuuden tietotaitoa hyväksikäyttäen.– Halusin tehdä sarjan, jossa on puhtaita raaka-aineita ja jonka takana voisin itse seistä ja joka edustaa minulle tärkeitä arvoja.”

Anu Ruohoston matka kosmetiikkasarjojen päänaiseksi sai alkunsa juuri omiin arvoihin ja työhön istuvan tuotesarjan puutteesta. Tietoisuus tuotteiden koostumuksista sekä se ettei markkinoilla ollut sopivaa sarjaa, joka olisi vastannut ajatustani puhtaasta ja laadukkaasta sarjasta sai aikaan sen, että opinnot veivät kosmetiikan kemistiksi. Tuotekehityksessä yhdistyvät toisaalta sukupolvelta toiselle opitut kansanparannuksen taidot ja ikiaikainen pyrkimys kauneuteen, mutta myös nykyaikainen kasvilääketiede ja kemia.

Iho on olennainen osa koko olemustamme, ja kehomme, mielemme ja sielumme hyvinvointi vaikuttaa suoraan ihon hyvinvointiin. Tämä viisaus yhdessä tehokkaiden ravintorikkaiden ja vaikuttavien ainesosien kanssa on sisäistetty kaikkiin neljään ihonhoitosarjaamme. Yhdistämme asiantuntemuksemme ja intuitiivisen tietotaitomme luodaksemme ihonhoitotuotteita, jotka ravitsevat ihoasi ja mieltäsi.

Filosofiamme inspiroiva tuotekehittelymme korostaa ihonhoidon tärkeyttä, kohottaa mielialaasi ja saa sisäisen kauneutesi hehkumaan.

Toivomme, että valikoimamme ja verkkokauppamme välittävät positiivisia tunteita sinulle.

Rakkaudella,

BeU Beauty “Ole kauneus joka sinä olet”