MADE SAFE ® sertifikaatti

Olemme erittäin iloisia ja onnellisia saadessamme jakaa tiedon siitä, että tuotteillemme on myönnetty MADE SAFE™ sertifikaatti.

MADE SAFE™ -järjestö on voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka tarkoituksena on huolehtia erilaisten kuluttajatuotteiden turvallisuudesta. Järjestö voi myöntää MADE SAFE™ -sertifikaatin, joka on takuu siitä, että tuotteissa ei ole käytetty tunnettuja karsinogeenejä, hormonaalisia haitta-aineita, palonestoaineita, raskasmetalleja, hermomyrkkyjä, torjunta-aineita, myrkyllisiä liuottimia tai haitallisia haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC).

MADE SAFE™ sertifikaatti takaa sen, ettei tuotteiden osalta tapahdu haitallisten aineiden kertymistä elimistöön, hajoamista ympäristöön eikä niistä synny erillistä haittaa ekosysteemille. Tuotteet ovat myrkyttömiä myös vesistöille.

Sertifikaatin kautta voimme luotettavasti ja todistetusti osoittaa sen, että käyttäessäsi MADE SAFE™ sertifioituja tuotteita päivittäisessä ihonhoidossa, Käytät vain ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettuja turvallisia ja testattuja kotimaisia luonnonkosmetiikan tuotteita.

Sinun ja ihosi hyvinvointia ajatellen, BeU