Punainen lanka

, Punainen lanka

Värit tuovat elämään iloa. Niin myös iholle, fytokemikaalien muodossa.
Fytokemikaalit toimivat kasveissa ja hedelmissä immuunijärjestelmän edistäjinä, toimivat kasvien luonnollisena puolustusjärjestelmänä sekä antavat samalla niille myös värin, aromin ja maun.

Fytokemikaalit ovat antioksidantteja. Ne suojaavat kasveja mm. UV säteilyltä, viruksilta, bakteereilta, epäpuhtauksilta ja muilta ulkopuolisilta haitoilta. On tärkeää että hyödyntää kasvikuntaa laajasti.

Eri värit sisältävät erilaisia fytokemikaaleja, joilla kaikilla on erilaisia terveydellisiä hyötyjä ihon hoidossa. Siksi synergia on tärkeä myös eri fytokemikaalien yhdistämisessä.

Monet antioksidantit suojaavat vain tietyiltä radikaaleilta. Siksi on tärkeää, että antioksidantit tulevat monista lähteistä. Ihon puhdistusmekanismi tarvitsee antioksidantteja.

Antioksidantit ehkäisevät vapaiden radikaalien aiheuttamia soluvaurioita, joten ne estävät ihon ikääntymistä ja ryppyjen muodostumista. Antioksidantit auttavat myös ehkäisemään tulehduksia taistelemalla aknea ja epäpuhtauksia vastaan.

Tuotteitamme ei ole rakennettu “tähtiainesosan” ympärille ja ympäröity täyteaineilla, vaan sen sijaa tuotteemme on monitahoisia synergistisiä kaavoja, jotka perustuvat tietämykseen ainesosista ja ihon kemiasta.

Hyvä analogia lähtökohdastamme on pitkälti sama kuin ruokavaliomme. Hyvä yhdistelmä tarkoittaa tasapainoa, joka on välttämätöntä kun haluamme tarjota hyvää ravitsemusta terveelle iholle.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *