Anumati Skincare on fytoterapiaan sekä ihon ravitsemukseen perustuva ammatti ihonhoitosarja, joka tarjoaa kokonaisvaltaisuutta ihonhoitoon. Sarja on luotu Suomalaisen luonnon ja kansanperinteen inspiroimana. Filosofiamme on luoda tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka pohjautuvat luonnon ja maaperämme parantavaan voimaan. Siksi hyödynnämme tuotteissamme koko kasvin juurista kukkiin.

Luonto ja sen monivivahteiset raaka-aineet, aina kasveista, kukista marjoihin, on hyvinvoinnin lähde iholle. Jokainen tuote on täynnä kasviuutteita ja luonnollisia ravintoaineita, jotka täydentävät ihon luonnollisia toimintoja torjuen ihon epätasapainoa sekä ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. “Kasvit ovat kaiken ympärillä olevan lähde. Ravintona, hengityksenä ja kauniina väreinä. Elävänä osana elämässä.’

Anumatin nimi kertoo hyväksymisestä, yhteenkuuluvuuden, yksilöllisen kauneuden kunnioittamisesta sekä itsensä hyväksymisestä, ilon lisäämisestä elämään.

Be in love with your life

Anumati Skincare syntyi kun tieto, luovuus sekä intohimo yhdistyi luoda turvallista ja puhdasta luonnonkosmetiikkaa. Anumatin juuret ovat syvästi suomalaisessa luonnossa ja vuodenaikojen monimuotoisuudessa josta syntyy elämän rytmi, niinkuin se on tarkoitettu. Menneiden sukupolvien kiehtovaa elämää, opetuksia ja perinteitä luontoa kunnioittaen.

 

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.