, Anumati Skincare

ANUMATI SKINCARE

Anumati Skincare on enemmän kuin ammattimainen kosmetiikkasarja. Se on monipuolinen ihonhoitomenetelmä, jonka tavoitteena on hyödyntää tehokkaasti luonnosta löytyviä keinoja ihon raikkauden ja nuorekkuuden säilyttämiseksi.

Anumati Skincare ihonhoitosarja koostuu luonnossa luonnostaan esiintyvistä ainesosista ja vitamiineista. Filosofiamme koko tuotelinjassamme on luoda tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka pohjautuvat luonnon ja maaperämme parantavaan voimaan. 

Suosimme villinä kasvaneita kasveja sekä luomutuotettuja raaka-aineita, sillä Ihonhoidon puhtaimmat ja tehokkaimmat raaka-aineet saadaan suoraan luonnosta. Nämä terapeuttiset hoitavat aine-osat saavat konkreettisia muutoksia ihon hyvinvointiin. 

Jokainen aineosa on valittu tarkkaan, jokaisella aineosalla on oma tehtävänsä. Sarjan tuotteet ovat luonnon omaa Synergiaa. Myös työmme on synergiaa ja kaikki mitä teemme heijastuu siihen mitä luomme. 

Haluamme tarjota parhaimmat ihonhoitomenetelmät käyttämällä turvallisia luonnon ainesosia, joilla on suuri aktiivisuuspitoisuus. Ihonhoito tuotteemme on suunniteltu ennen kaikkea niille, jotka kunnioittavat luontoa ja arvostavat aitoa laatua.

Get radiantly beautiful skin the natural way.

, Anumati Skincare
, Anumati Skincare

ANUMATI SKINCARE TARINA

“Kukkien ja yrttien ympäröimänä kasvanut ymmärrys ja luonnon kunnioittaminen”

Kiinnostukseni luonnontuotteista alkoi jo nuorena tyttönä. Sain viettää lapsuuteni perinteisessä Karjalaisessa elämäntavassa, jossa ravinto ja lähteestä tuleva vesi olivat elämistä luonnon keskellä. Kertomukset ja tarinat sukupolvien taakse, siitä miten ennen hoidettiin vaivoja ja miten luonnon voimia kunnioitettiin. Mystisyys ja luonnon monimuotoisuus kuunkiertoineen.  Juureni kasvoivat syvästi Suomalaiseen luontoon ja kansanperinteeseen.

Tuotekehitykseni alkoi juurikin niillä tutuilla kasveilla ja kukilla jotka ympäröivät minut lapsena. Kohti ammatillisempaan lähestymiseen veivät opinnot kemiaan ja kasvilääketieteeseen. Olin Kosmetologi ja tämä tuntui luontevalta yhdistää kaikki ammatit ja saada vahva osaaminen ja näkemys aitoon luonnonkosmetiikkaan.

Jokainen tuote syntyy synergiassa, jotka sisältävät aktiivisia aineosia (kaikki kasviuutteet ovat 100% luonnollista alkuperää), ihon tasapainoa ja hyvinvointia ajatellen. Jopa jokapäiväisessä elämässämme tiedämme, että tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio on parempi terveydellemme. Uskomme että,   monimuotoisuus tarjoaa ratkaisuja toimivien tuotteiden luomiseen, jotka ovat luonnon inspiroimia, mutta että et tarvitse useaa tuotetta saadaksesi parhaimman lopputuloksen.

Ihonhoitoa koskeva filosofiamme voidaan tiivistää avoimuuteen ja parasta vähemmällä! Haluamme antaa asiakkaille mahdollisuuden tehdä tietoisia valintoja – todellinen valinnanvapaus voi syntyä vain täydellisestä tiedosta.

– Anu Ruohosto

, Anumati Skincare

UUSI ILME

“Kaikki alkoi vuonna 2010. Nyt 10-vuotta myöhemmin, brändi ja ilme on uudistunut ja tuotevalikoima selkeytynyt.”

Uuden visuaalisen ilmeen suunnittelu lähti liikkeelle logosta, jonka kautta muotoutui myös uusi värimaailma. Valkoinen ja Hopea. Hopea kuvastaa arvokkuutta ja tärkeyttä. Hopea on myös naisellisuuden, intuition, suojeluksen väri. Valkoinen puhtautta ja totuutta. Ne myös väreinä edustavat Kuun energiaa.

Brändi uudistus toi mukanaan uusia tuotteita. Upea kokonaisuus, josta löytyvät elementit ihon kokonaisvaltaiseen hoitoon. Tuotteissamme tiede, luovuus ja intohimo yhdistyvät ja tuloksena syntyy todistetusti suomen turvallisinta ja puhtainta luomukosmetiikkaa. Jo pitkään markkinoilla olleet tuotteet saivat vihdoin tarinansa ja arvoisensa ulkoasun. Myös brändi-ilmeemme oli aika uudistua rohkeasti vastaamaan kansainvälistyvää toimintaamme sekä uutta kokonaisuuttamme. Olemme kansainvälisesti palkittu luomu kosmetiikkasarja, ja tarina jatkuu ♥

, Anumati Skincare
, Anumati Skincare

FILOSOFIAMME

Anumati Skincare on enemmän kuin ammattimainen kosmetiikkasarja. Se on monipuolinen ihonhoitomenetelmä, jonka tavoitteena on hyödyntää tehokkaasti luonnosta löytyviä keinoja ihon raikkauden ja nuorekkuuden säilyttämiseksi.

Alusta lähtien on ollut selvää, että tuotteemme rakentuvat samoista elementeistä kun kehon ravitsemus. Emme näe ihoa erillisenä osana, vaan kokonaisuutena jossa hyvinvointi rakentuu palasista, jotka toimivat synergiassa. Tarvitsemme monipuolisesti antioksidantteja ja hivenaineita vastaamaan tämän päivän kiireiseen elämän rytmiin ja ihon hoitoon. Anumati koostuu antioksidantti sateenkaaresta, jossa jokaisella värillä on tehtävänsä, ihonhoidossa.

Ihon ongelmat tai epätasapainotilat ovat ihoa syvemmällä. Hyvä yhdistelmä tarkoittaa tasapainoa, joka on välttämätöntä kun haluamme tarjota hyvää ravitsemusta terveelle iholle. Käytämme yksinomaan sellaisia raaka-aineita, jotka ihosolumme tunnistavat, jotka soveltuvat niille ja joista ne voivat hyötyä. Jokainen tuote rakentuu iholle tärkeistä ravinteista, ei vaan yhdestä tähtiosasta. Jokapäiväisessä elämässämme tiedämme, että tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio on parempi terveydellemme.

Esimerkiksi, pinaatti on terveellistä; se on loistava B-vitamiinin ja raudan lähde. Mutta, jos syömme pelkkää pinaattia joka päivä, elimistöstämme puuttuu proteiinia, aminohappoja sekä muita ravintoaineita, jotka kuuluvat tasapainoiseen ruokavalioon. Emme voisi hyvin. Sama asia pätee ihonhoidossa. 

Anumati Skincare ihonhoitosarja koostuu luonnossa luonnostaan esiintyvistä ainesosista ja vitamiineista. Filosofiamme koko tuotelinjassamme on luoda tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka pohjautuvat luonnon ja maaperämme parantamaan voimaan. Siksi hyödynnämme koko kasvin, juurista kukkiin. Suosimme villinä kasvaneita kasveja sekä luomutuotettuja raaka-aineita, sillä Ihonhoidon puhtaimmat ja tehokkaimmat raaka-aineet saadaan suoraan luonnosta. Nämä terapeuttiset hoitavat aine-osat saavat konkreettisia muutoksia ihon hyvinvointiin. 

Jokainen aineosa on valittu tarkkaan, jokaisella aineosalla on oma tehtävänsä. Sarjan tuotteet ovat luonnon omaa Synergiaa. Myös työmme on synergiaa ja kaikki mitä teemme heijastuu siihen mitä luomme. 

Haluamme tarjota parhaimmat ihonhoitomenetelmät käyttämällä turvallisia luonnon ainesosia, joilla on suuri aktiivisuuspitoisuus. Ihonhoito tuotteemme on suunniteltu ennen kaikkea niille, jotka kunnioittavat  luontoa ja arvostavat aitoa laatua.

TUTUSTU TUOTTEISIIMME

Ale!

Kasvoöljyt ja seerumit

Flower Drops Hydrating Serum

 62.90  15.00
Ale!

Kasvovoiteet

Vividnes Cream SPF 15

 55.80  15.00

Kasvojen puhdistus

Flower Hydration Mist

 36.00

Anti-age Flowers of Youth Hoitolinja

Youth Potion Serum

 68.20

Anti-age Flowers of Youth Hoitolinja

Forever Young 24H

 55.80

Anti-age Flowers of Youth Hoitolinja

My Eyes Only

 45.50

Anti-age Flowers of Youth Hoitolinja

Moon Glow Night Time Mask

 64.90