Äideistä parhain sä oot <3

, Äideistä parhain sä oot <3

Äidin merkitys omassa elämässä on näin aikuisena nostanut entisestään merkitystä. Olen oppinut paljon luontaisista tavoista hoitaa perintönä Isoäidiltäni ja Äidiltäni. Oppiminen luonnon kautta on tärkeää. Uskon, että se avaa näkemystä myös muihin asioihin. Kunnioitus luontoa ja muita ihmisiä kohtaan tulee kun avoin mieli yhdistyy omaan kasvuun.

Opin jo pienenä tyttönä, että luonto pystyy antamaan jokaiseen kipuun ja vaivaan oman kasvinsa. Ainutlaatuisuus on meidän aarre, ei normaalius. Opin kunnioittamaan luontoa, otan sen minkä tarvitsen. Luonto pitää meistä huolta, mutta tarvitsee kunnioituksemme. Oppimalla kestäviä tapoja, ymmärtämällä miten maassa kasvaa ruokaa ja lääkkeitä.

Kestävää kehitystä voidaan kuvata sitenkin, että jokainen meistä kantaa kortensa kekoon. Rakentamalla sellaista maailmaa taloudellisesti, ekologisesti ja sosiaalisesti jossa me haluamme elää, Mitä haluamme lastemme ja lastenlastemme jättää perinnöksi. Se tarkoittaa tietoisia valintoja ja että me kunnioitamme kaikkea elämää pyhänä, ja päätämme kunnioittaa luontoamme hoitajina, ei vaan riistävänä osapuolena. Kuunnella kaikkia ääniä, ei vain omaansa. Elää luonnollisesti syklien mukaan, niinkuin luonto tekee. Palaamme tilaan sopusoinnussa elämän tarkoituksen kanssa.

Oppiminen muuttuu tiedon siirroksi, joka jatkuu sukupolvissa eteenpäin. Muistamme kuinka käyttää älykkyyttä ja myötätuntoisuutta tehdessämme valintoja.
Tämä opetus on minua kantanut ja tästä lähti ihana työni rakentumaan. Muistan kun keräsimme kasveja ja marjoja isoäitini jakoi vanhoja tarinoita ja hänen syvää ymmärrystä perinteisistä kasveista ja niiden käytöstä. Halusin tehdä kauneudenhoitotuotteita perustuen viisaiden naisten opetuksiin elämässäni.
Työni on fyysisestä, henkisestä, hengellisestä, ja emotionaalisesta näkökulmasta rakentuvaa.

Kaikki perustuu tiedon ja perinteiden kanssa hienoimpiin ainesosiin jakaa ylellisyyttä tuotteiden kautta unohtomatta kulttuuriamme.
Kiitän siitä mitä olen saanut oppia, ja miten olen saanut elää.

Kaikkihan tulee perintönä Äidiltä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *